Tjänster

FOTVÅRD I MALMÖ

MEDICINSK FOTVÅRD

Fötterna får njuta av ett härligt fotbad i 5-10 minuter. Därefter rengöres nagelbanden och vi klipper naglarna och eventuellt slipar ner naglarna om dom är tjocka, eller angripna av svamp. Sedan avlägsnas eventuella förhårdnader och liktornar och fotsulorna slipas. Det hela avslutas med en skön massage.


Fotvård delbehandling. Då hjälper vi dig med problem som liktornar och nageltrång. Vi utför vårtbehandlingar med medicinsk laser mm.

VÅRTBEHANDLING

Vi behandlar vårtor med Verrutop, CryoIQ och laser.

CryoIQ använder toppmodern kylteknik och fryser bort vårtorna utan att hantera potentiellt skadliga gaser och vätskor. 

Verrutop är en flytande lösning som appliceras direkt på vårtan och skadar inte huden runtom. Den ger ingen ärr- eller blåsbildning.

vårtbehandling

PARAFFINBEHANDLING

En djupt fuktgivande behandling som kan göras på både händer och fötter. Märkbar skillnad redan efter första behandlingen.

Ett paraffinbad öppnar porerna så att fukt kan absorberas av huden på djupet och värmen från paraffinet ökar blodcirkulationen. Resultatet är mjuka och lena fötter/händer.

Behandlingen används även till att lindra smärtan vid ledbesvär som t ex artrit och reumatism.

SPRAYTAN

Vi erbjuder Spraytan med en unik formula från Tan Me. Vätskan som används är helt utan aloe vera, alkohol, olja, parabener och erytrulos. Dessutom innehåller den ekologiska ingredienser som eliminierar riskerna för allergiska reaktioner.

FRISÖR

Frisören för hela familjen!

Klipphuset Snessie

Telefon: 040-494949

VAXNING

Vi utför vaxningar av underben, bikinilinje, rygg, mustasch mm ..